خرید باطری فرسوده

پنجشنبه 25 مهر 1398
11:09
النازراستکار
خرید باطری فرسوده

افرادی که در کار خرید یا فروش باطری فرسوده هستند، علاقه دارند تا از قیمت روز باطری فرسوده اطلاع داشته باشند. این امر باعث میشود بتوانند، بیشترین میزان فروش را با بالاترین قیمت داشته باشند. بهترین راه کسب اطلاع از قیمت باطری فرسوده، جستجو در سایت های مختلف برای یافتن قیمت های فلزهایی چون سرب، قلع، آنتیموان و … است. برای خرید باطری فرسوده، قیمت این فلزات سنگین را بررسی میکنند.

باطری  داغی و فرسوده یو پی اس و ماشین

باطری داغی و فرسوده یو پی اس و ماشین

ماشن آلات صنعتی، کشاورزی و شهری، برای حرکت به انرژی نیاز دارند، باطری ها به عنوان نیرو محرکه استفاده میشوند. هر باطری طول عمر مفیدی دارد، زمانی که این عمر به پایان میرسد، از چرخه طبیعت خارج میشود.

خرید داغی باطری فرسوده بانک ها و مراکز دولتی

باطری فرسوده دارای فلزات سنگینی مانند سرب است، به همین دلیل اگر بازیافت نشود و از چرخه طبیعت خارج نشود، آسیب جدی به محیط زیست و موجودات زنده وارد میکند. به همین دلیل شرکت هایی وجود دارند که باطری فرسوده را از کارخانه ها، بانک ها، تعمیرگاه های ماشین، بیمارستان ها و مراکز دولتی که با باطری سروکار دارند، خریداری میکنند.

عوامل مؤثر در قیمت خرید باطری فرسوده

از عواملی که در تعیین قیمت باطری فرسوده نقش دارد، به موارد زیر میتوان اشاره کرد:

  • هزینه باربری
  • نحوه بازیافت باطری فرسوده
  • میزان سرب موجود در باطری فرسوده
  • شرایط بازار

خرید داغی باطری فرسوده یو پی اس

دلایل خرید داغی باطری فرسوده یو پی اس

  • یکی از دلایل خرید باطری فرسوده یو پی اس، مقدار سرب زیادی است که در باطری وجود دارد. معمولا باطری معمولی خودرو، وزنی بین 15 تا 18 کیلوگرم دارند که حدود 3 تا 4 لیتر اسید باطری دارد و پلاستیک و بدنه باطری هم حدود 1 کیلوگرم میشود. مابقی وزن باطری از سرب آن است.
  • الکترولیت هایی داخل باطری وجود دارد که هنگامی که با سرب ترکیب شوند، خطرناک و سمی میشوند. در صورتی که در محیط زسیت رها شوند، برای طبیعت خطرناک هستند.
  • در صورت نشتی اسید باطری، اگر با چشم برخورد کند، باعث کوری چشم خواهد شد. هم چنین اگر این اسید بلعیده شود، فرد دچار مسمومیت شدید میشود.
  • گازهایی از باطری فرسوده به هوا پخش میشود، که آلودگی هوا را به همراه دارد و باعث بیماری های ریوی خواهد شد. با دفن باطری فرسوده در خاک، خاک اطراف را نیز آلوده میکند.

در این مطلب با باطری فرسوده و دلایل خرید آن، بیشتر آشنا شدیم. خریداری باطری فرسوده و بازیافت آن اهمیت فراوانی دارد و رهاسازی باطری فرسوده در طبیعت بسیار خطرناک است.


[ بازدید : 201 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

سیم بکسل یا طناب فولادی چیست؟

دوشنبه 7 مرداد 1398
15:06
النازراستکار
سیم بکسل یا طناب فولادی چیست؟

سیم بکسل یا همان طناب فولادی، کمک بزرگی به صنعت کرده است. با پیشرفت علم، استفاده از آن گسترش پیدا کرده است. امروزه شرکت های مختلفی سیم بکسل را در انواع متفاوت با کاربردهای متفاوت تولید میکنند. در ادامه با همه چیز درباره سیم بکسل و کاربرد آن در صنایع بیشتر آشنا میشویم.

همه چیز درباره سیم بکسل و کاربرد آن در صنایع

تاریخچه سیم بکسل

در سال های 1831 تا 1834 یک مهندس معدن در آلمان، ژلیوس آلبرت اولین سیم بکسل را اختراع کرد. آلبرت مدیر معدن نقره در آلمان بود. رطوبت بالای معدن و اصطکاک طناب با دیواره های سنگی، باعث شده بود تا زنجیر و الیاف گیاهی که در قرقره های کشش و بالابر استفاده میشد، طول عمر مصرفی کوتاهی داشته باشند.

آلبرت به طور دستی، سه رشته مفتول نازک فلزی را به دور هسته فلزی مرکزی تاباند. وی با استفاده از تکنیک ریسندگی، طناب های فلزی باریکی را شکل داد. سپس سه رشته از طناب را با یک رشته سیم باریک فلزی به هم وصل کرد تا سیم ضخیمی به وجود بیاید.

همه چیز درباره سیم بکسل و کاربرد آن در صنایع

سیم بکسل

طناب فولادی نام دیگر سیم بکسل است.سیم بکسل از سه جزء اصلی مغزی، لایه سیم و سیم تشکیل شده است. لایه سیم یا همان رشته سیم از تابیدن شدن چند سیم ایجاد میشود و با تابیدن رشته های سیم به دور مغزی، سیم بکسل ایجاد میشود. جنس سیم های بکار رفته در سیم بکسل، برمبنای نوع کاربرد و شرایط محیط، از جنس استیل و فولاد است.

کاربرد سیم بکسل در صنایع

معمولا از سیم بکسل در زمینه هایی که نیاز به لیفتینگ و جابجایی باشد، استفاده میشود. برای هر یک از کاربردهای سیم بکسل در صنایع، انواع سیم بکسل با ویژگی های ساختاری متنوع وجود دارد. وظیفه مهار، کنترل و نگهداری بار بر عهده سیم بکسل است.

کاربرد سیم بکسل در صنایع بزرگ مانند جرثقیل و معادن، در صنایع کوچک مانند ترمز دوچرخه میتوان نام برد. بنابراین از انواع سیم بکسل در کشتی رانی، سدسازی، صنعت برق، بنادر، پتروشیمی و نفت، حمل و نقل، جرثقیل، آسانسور، شرکت های حفاری و ... بکار گرفته میشود.

سیم بکسل های جرثقیل و حفاری، دارای مقاومت و قدرت بالایی است. سیم بکسل آسانسور، از مغزی فولادی سخت تشکیل شده تا در جابجایی و حرکت امنیت را تأمین کند.

کاربرد دیگر آن در نگهداری پل های معلق است.

بخش های اصلی سیم بکسل

همه سیم بکسل ها از سه بخش اصلی تشکیل میشوند. این سه بخش عبارت انداز:

  • مفتول
    از تابیدن چند مفتول به دور هم، استرند به وجود میآید. جنس آن میتواند آهن، برنز، فولاد، فولاد ضد زنگ و ... باشد.
  • استرند
    این بخش از سیم بکسل که از پیچش چند مفتول ایجاد میشود، به دور هسته یا مغزی تابانده میشود.
  • هسته یا مغزی
    هسته سیم بکسل وظیفه نگهداری و حفظ رشته ها در زمان وارد شدن فشارو بار را برعهده دارد. جنس آن از فولاد یا کنفی است. جنس کنفی نسبت به فولاد ازاستحکام کمتر و انعطاف بیشتری برخوردار است.

همه چیز درباره سیم بکسل و کاربرد آن در صنایع

انواع بافت سیم بکسل

سیم بکسل با چهار نوع بافت مختلف تولید میشود. این چهار نوع عبارت انداز:

  • بافت فیلر
    در برخی سیم بکسل ها، فضای خالی بین مفتول های هر ردیف با مقتول نازک چر شده است، به همین خاطر به آنها بافت فیلر میگویند. بافت فیلر سایش و انعطاف سیم بکسل را افزایش میدهد.
  • بافت سیل
    در بافت سیل قطر مفتول خارجی از قطر مفتول داخلی بیشتر است. به همین خاطر مقاومت سایشی سیم بکسل افزایش میابد. تعداد مفتول های یکسان در اطراف مفتول اصلی قرار دارد.
  • بافت استاندارد
    این نوع بافت از سیم بکسل انعطاف پذیری بالا و کاربرد زیادی دارد. مفتول ها در رشته های سیم بکسل قطر یکسانی دارند.
  • بافت وارینگتون
    در این نوع بافت، مفتول های بکار رفته در ردیف بیرونی سیم بکسل، قطر ضخیم و نازک به صورت یک در میان در کنار هم قرار گرفته است. بافت وارینگتون از انعطاف پذیری بیشتری نسبت به بافت سیل برخوردار است.

همه چیز درباره سیم بکسل و کاربرد آن در صنایع

انواع تاب سیم بکسل

تقسیم بندی سیم بکسل ها از نظر نحوه چرخش رشته ها به شرح زیر است:

  • سیم بکسل یک طرفه
    در این نوع از سیم بکسل، رشته ها و کلاف ها به یک سمت تابیده شده است.
  • سیم بکسل دو طرفه یا صلیبی
    در نوع دو طرفه، رشته ها و کلاف ها در دو جهت متفاوت تابانده شده است.
  • سیم بکسل ترکیبی
    در سیم بکسل ترکیبی، همانند سیم بکسل دو طرفه جهت تاب رشته و کلاف مخالف هم است، از طرفی تاب کلاف به دور رشته ها به صورت یک در میان سمت چپ و راست است.

انواع پیچ سیم بکسل

پیچ سیم بکسل، معمولا از دو نوع تشکیل شده است.

  • پیچ معمولی یا یکنواخت
    در نوع پیچ معمولی، در لایه های سیمی پیچیده شدن سیم ها خلاف جهت پیچیدن لایه های سیمی در سیم بکسل است.
  • پیچ لانگ
    در نوع پیچ لانگ، در لایه های سیمی پیچیده شدن سیم ها هم جهت با پیچیدن لایه های سیمی در سیم بکسل است.

این دو نوع پیچ از دارای دو فرم است، راست پیچ و چپ پیچ.زمانی که لایه ها در جهت عقربه های ساعت پیچیده شده، راست پیچ و خلاف عقربه های ساعت، چپ پیچ است.

ویژگی های سیم بکسل با پیچ معمولی

  1. ساختمان ثابتی دارد و دفرمه نمیشود.
  2. مقاومت زیادی در برابر له شدن و مچاله شدن دارد.
  3. زمانی که تحت بار قرار گیرد، نمیچرخد.
  4. باز و بسته کردن و جابجایی آن آسان است.

ویژگی های سیم بکسل با پیچ لانگ

  1. برای استفاده در جاهایی که دو سر آن گیر نباشد، دفرمه میشود.
  2. مقاومت کمی در برابر له شدن و مچاله شدن دارد.
  3. مقومتش در برابر سایش بیشتر است.
  4. باز و بسته کردن و جابجایی آن سخت است.

در این مقاله با همه چیز درباره سیم بکسل و کاربردهای آن در صنایع آشنا شدیم. به تفصیل از تاریخچه سیم بکسل تا انواع مختلف آن و کاربردهای آن در صنایع صحبت کردیم. امید بر اینکه رضایت شما را جلب کرده باشیم.



برچسب ها: سیم بکسل ,
[ بازدید : 160 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

بهترین کیفیت در ساخت سوله بدون فونداسیون؟

چهارشنبه 5 تير 1398
16:53
النازراستکار
بهترین کیفیت در ساخت سوله بدون فونداسیون؟

همواره در ایجاد یا توسعه انواع مشاغل نیاز به محیط های سوله ای بزرگ وجود دارد. سوله های جدید کیفیت و استحکام بیشتری نسبت به مدل های قدیمی خود دارند. همچنین این سوله ها زمان ساخت کمتری نسبت به گذشته دارند که این ویژگی ها سوله ها را بسیار جذاب کرده است.

سوله های بدون فونداسیون با نصب فوری یکی از گزینه هایی است که هر کارفرما یا صاحب شغلی می تواند آن را به عنوان یک گزینه خوب بشمارد و از ان استفاده کند.

سبک بدون فوندانسیون 1024x576 - سوله سبک بدون نیاز به فونداسیون

مزیت سوله های سبک بدون فونداسیون

  • سوله های بدون فونداسیون نسل جدیدی از سوله ها ی فوق سبک هستند که نیازی به فونداسیون نداشته و به همین دلیل مراحل خاک برداری، تسطیح، ریختن مگر، آجر چینی برای قالب، آرماتور بندی و بتن ریزی حذف می‌شود.
  • از این رو در هزینه و وقت شما بسیار صرفه جویی شده و به نفع شما خواهد بود. از طرفی ساختار خود سوله هم به نحوی است که قیمت سوله های معمولیقابل رقابت با آن نمی باشد.
  • استفاده نکردن از فونداسیون باعث نمی شود که استحکام سوله پایین بیاید. این سوله های سبک مقاومت در برابر زلزله و انعطاف پذیری قابل توجهی دارندکه باعث می شود سازه توان مقاومت زیادی در برابر زلزله را داشته باشد و به راحتی از بین نرود.
  • قابلیت جابه جایی در این نوع از سوله های سبک باعث می شود تا راحتی در جمع آوری و مجددا در نقطه ای دیگر برپا نمودن ان ها سخت نباشد و باعث پرداخت هزینه های گزاف برای کارفرما نشود. از همین لحاظ سازه ای استثنایی برای ساخت کارگاه ها، اسکان کارگری، احداث کمپ برای شرکتها و نهادها و دیگر بخش ها می باشد.
سبک بدون فوندانسیون مزیت 1024x576 - سوله سبک بدون نیاز به فونداسیون

از این سوله ها میتوان به روش های گوناگون زیر استفاده کرد:

  • احداث سایت های عالی برای سالن ، کارگاه ، انبار و….
  • با پارتیشن کشی داخلی و سقف کاذب می توان فضاهای اداری بسیار مناسب با قیمتی کمتر از کانکس های اماده ایجاد نمود.
  • مکانی مناسب برای ایجاد کارگاه پیمانکاران
  • مناسب برای فضاهای موقت و دائمی برای نهادها و ارگانها
  • مناسب برای میادین تره بار ، تعمیرگاه ، نمایشگاه و …
  • با دیوارکشی مناسب می توان فضاهای مسکونی و آموزشی بسیار عالی احداث نمود.

ساختار سوله های سبک بدون فونداسیون:

در ساخت این نوع از سوله ها از ستون، رفتر یا فریم، پرلین، استرات، بادبند ، سگراد یا میل مهار، نبشی سینه بند، سایه بان، ستون وال پست و پیچ و مهره استفاده می شود.

استفاده از پیچ و مهره در ساخت سوله ها سرعت نصب آنها را تا حدود ۳۰ درصد افزایش می دهد. البته در بعضی مواقع در صورت لزوم پس از پیچ و مهره به جوشکاری ان میپردازند تا استحکام سازه پیشتر از قبل شود.

این نوع سوله های سبک نیازی به دیوار باربر یا ستون ندارد و می تواند بارها را مستقیما به پی ها منتقل کنند.

اجزای سازه به صورت دائم یا غیر دائم قابل استفاده هستند و اجزای سازه با کمترین آسیب قابل استفاده ی مجدد می باشند و میتوان ان ها به مکان های جدید انتقال یا در صورت عدم نیاز به فروش رسانید که این کار از طریق سایت های معتبر قابل انجام است.

این ستون ها به فرم گنبدی و شیب دار هستند تا استحکام مناسبی در برابر شرایط جوی مختلف داشته باشند و در برابر طوفان و برف مقاومت خوبی دارند.

سبک بدون فوندانسیون ساختار 1024x576 - سوله سبک بدون نیاز به فونداسیون

همچنین به دلیل فرم گنبدی امکان توسعه در ابعاد مورد نیاز را می توان در ان ها وجود آورد.

یک سوله فضا کار ساده ای جهت استقرار دارد .نیاز به حداقل ۳ پایه در داخل بنا دارد.علاوه بر این در گونه های پیچیده تر نیاز به ستونهای داخلی افزایش می یابد و این به معنای عدم وجود یک میدان دید بدون محدودیت در فضای داخلی سازه است. استقرار سایر ابنیه باید با رعایت حریم چند متری که با توجه به ابعاد این نوع سازه تعیین می شود، صورت گیرد. استقرار سطوح و طبقات در این گونه از سازه ها به راحتی ممکن نمی باشد و نیاز به شرایط خاص دارد.

چرا سوله بدون فونداسیون دارای محبوبیت است؟

امروزه با پیشرفت علوم و تکنولوژی نیازها و خواسته های جدیدی در زمینه مهندسی سازه فلزی نمایان شده است. عامل زمان در ساخت سازه فلزی ها اهمیت دوچندان یافته و این امر گرایش به سازه فلزی های پیش ساخته را افزایش داده است. همچنین با افزایش جمعیت، جوامع بشری علاقه به داشتن فضاهای بزرگ بدون حضور ستون های میانی را دارند.

در این راستا از اوایل قرن حاضر تعدادی از متخصصین مجذوب قابلیت های منحصر بفرد سازه های فضاکار گشته و پاسخ بسیاری از نیازهای جدید را در این سازه ها جسته اند و البته به نتایج بسیار مثبتی نیز دست یافتند. با انتشار این نتایج روز به روز این عرصه با اقبال بیشتری مواجه گردیده به گونه ای که با گذشت چندین دهه هنوز هم مطالعه سازه های فضاکار در کانون تحقیقات متخصصین و دانشجویان قرار دارد.

در این مقاله منظور از عبارت سازه فضاکار سیستم های اسکلت فلزی بوده که از بافت تعداد زیادی المان یا مدول با شکلهای استاندارد به یکدیگر تشکیل می شوند و نهایتا یک سیستم سبک و با صلابت زیاد را ایجاد می کنند. سازه های فضاکار در اشکال بسیار متنوعی ساخته می شوند که مهمترین آنها عبارتند از : شبکه های مسطح دو یا چند لایه، چلیک ها، گنبدها و قوس ها . علاوه بر این، سازه های فضاکار دارای باف متنوعی نیز می باشند.

بدین ترتیب که با تغییر در آرایش المان ها می توان بافت جدید ایجاد کرد و بدیهی است که کارآیی هر بافت باید در مقایسه با بافتهای دیگر سنجیده شود.

مراحل قیمت گذاری سوله بدون فوندانسیون:

قیمت گذاری سوله های بدون فونداسیون مشخص و دقیق نیست زیرا نیاز مشتری و مواردی همچون نوع و مدل سوله و… میتواند در قیمت سوله سبک تاثیر گذار باشد. در کل نوع قیمت گذاری سوله ها بر اساس متر مربع می باشد که عوامل دیگر در ان دخیل هستند.

سخن آخر

همواره سایتها وشرکت های گوناگون زیادی این خدمات را ارائه می دهند اما تضمین در کیفیت و خدمات مناسب و تحویل به موقع مزیتی است که میتواند قابل تامل بوده و در روند انتخاب شما برای خرید سوله سبک بدون فونداسیون تاثیر گذار باشد.

ساخت با استاندارد های جهانی و بهترین کیفیت در مواد ساخت سوله می تواند خیال شما را از سلامت کالاهای داخل آن اسوده سازد. شرکت ما با سالها تجربه و تخصص در این زمینه در خدمت شماست. با مشاوران ما تماس بگیرید


برچسب ها: سوله سبک ,
[ بازدید : 244 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به یو پی اس برای کامپیوتر شخصی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]